Een nieuwe badkamer

Bent u uw badkamer na al die jaren ook zo zat en bent u toe aan een grondige renovatie van uw badkamer? Dan bent u bij Alkon Bouw aan het juiste adres. Ons bouwbedrijf heeft jarenlange ervaring met verbouwingen en is gespecialiseerd in badkamerrenovatie.

Bij een badkamerrenovatie is tegenwoordig ontzettend veel mogelijk. Er is een enorm aanbod aan mogelijkheden en het valt niet altijd mee om uit dit enorme aanbod een keuze te maken die past bij de ruimte die u beschikbaar heeft in uw woning. Bij een renovatie moeten veel keuzes worden gemaakt. Er is alleen al een enorm aanbod aan verschillende soorten baden. Dit kan variëren van een simpele badkuip tot een complete whirlpool. Ook in douches is er een enorm aanbod. Dit kan gaan van super functionele inloop douches tot complete stoomcabines. Om maar niet te spreken over het enorme aanbod in kranen, douchekoppen, badkamer-meubelen, vloerverwarmingssystemen, toiletten, bidets, radiatoren, ventilatiesystemen en al wat er maar mogelijk is in een badkamer.

Een badkamer die bij u past

Samen met u bespreken wij graag uw eisen en wensen ten aanzien van de renovatie van uw badkamer en helpen wij u – uit het enorme aanbod van mogelijkheden – een keuze te maken die past bij uw ruimte, uw budget en uw manier van leven.

Afspraak maken?

Wilt u meer weten over de Alkon Bouw badkamerrenovatie of wilt u zich oriënteren op de mogelijkheden van een nieuwe badkamer bij u thuis? Vul dan het contactformulier op deze pagina in en wij maken direct een vrijblijvende afspraak met u.

Complete verzorging

Alkon bouw biedt u een uniek totaalpakket waarin wij de renovatie van uw badkamer van A tot en met Z verzorgen. Dit houdt o.a. in:

 • Dat wij uw renovatie plannen omzetten in concrete tekeningen en schetsen waarbij wij uiteraard ook de eventueel noodzakelijke constructieberekeningen voor onze rekening nemen. Dit komt b.v. aan de orde als draagmuren moeten worden doorgebroken en wanneer de vloer extra wordt belast;
 • Dat wij zorgen voor eventuele vergunningen;
 • Dat wij zorgen voor al het noodzakelijke loodgieterswerk. Het aanleggen of verplaatsen van alle aan en afvoerleidingen;
 • Dat wij al het elektrawerk verzorgen. Het aanleggen of verplaatsen van stopcontacten, lichtpunten en eventuele noodzakelijke aanpassingen in de groepenkast;
 • Dat wij zorgen voor de aan- en afvoer van alle materialen en afval;
 • Dat wij zorgen voor al het breek-, metsel-, stuc- tegel- en timmerwerk;
 • Dat wij u desgewenst helpen bij de keuze van het sanitair e.d.;
 • Dat wij al het sanitair plaatsen;
 • Dat wij zorgen voor een absoluut lekvrije afdichting van alle natte gedeelten;
 • Dat wij zorgen voor een optimale ventilatie van uw badkamer;
 • Dat wij zorgen voor een smetteloze oplevering.

Alkon Bouw heeft alle disciplines in huis om uw badkamer renovatie tot een succes te maken.