Toe aan een nieuwe keuken?

Is uw keuken alweer een aantal jaren oud en bent u toe aan nieuwe keuken? Alkon Bouw is uw partner als het gaat om keukenrenovatie. Wij zijn een gerenommeerd aannemingsbedrijf dat hierin gespecialiseerd is. Wij verzorgen u keukenrenovatie van de eerste ruwe schets tot en met een smetteloze oplevering. Na afronding kunt u direct aan de slag in uw nieuwe droomkeuken.

Een keuken om in te koken, eten of te wonen?

Op het gebied van keukenrenovatie hebben de ontwikkelingen de laatste jaren niet stilgestaan. Er is tegenwoordig een enorme keuze uit allerlei systemen om eten te bereiden, voedsel te koelen en bestek en vaatwerk af te wassen. Daarnaast is er een enorm aanbod in opbergsystemen, kasten en kastjes, aanrechtbladen, spoelbakken, achterwanden, afzuigkappen, tegels etc. U kunt uw keuken louter gebruiken om er te koken, maar een heerlijke woonkeuken behoort ook tot de mogelijkheden! Welke keuken het best bij u past hangt af van uw eisen en wensen, uw budget en uw woonsituatie. U kunt kiezen voor een renovatie met een budget van bijvoorbeeld 2000 euro tot een renovatie waarbij de prijzen oplopen tot tienduizenden euro’s en alles wat daar tussen in mogelijk is.

Alkon Bouw totaalpakket

Alkon Bouw biedt u voor dit type renovatie een uniek totaalpakket. Wij verzorgen:

  • De vertaling van uw ideeën naar schetsen en bouwtekeningen;
  • Wij verzorgen alle constructieve berekeningen die b.v. voortvloeien uit het doorbreken van draagmuren of het aanpassen van vloeren;
  • Wij verzorgen al het sloop-, metsel-, tegel- stuc-, loodgieters- en elektrawerk;
  • Wij verzorgen alle noodzakelijke vergunningen;
  • Wij regelen alle aan en afvoer van bouwmaterialen en bouwafval;
  • Wij plaatsen al het keukenmeubilair en sluiten alle apparatuur aan;
  • Wij leveren uw nieuwe keuken ‘kook-klaar’ op;
  • U ontvangt van ons vrijblijvend een offerte.

Alkon Bouw

Wij hebben alle noodzakelijke disciplines in huis om uw verbouwing tot een succes te maken. Daardoor kunnen wij beter sturen op planning en kosten en zo een betere kwaliteit leveren!

Contact

Staat u op het punt nu eindelijk uw dromen te realiseren of wilt u meer weten over de Alkon Bouw renovatie aanpak? Vul dan meteen het contactformulier in op deze pagina of bel of mail ons. U mag natuurlijk ook direct een offerte aanvragen.