Allround bouwbedrijf

Alkon Bouw is een gerenommeerd bouwbedrijf, gevestigd in Amsterdam. Wij zijn gespecialiseerd in verbouwingen en renovaties. Wij verzorgen elke verbouwing van A tot Z. Wij hebben alle disciplines in huis om uw verbouwing succesvol af te ronden.

Onze diensten

U kunt bij ons terecht voor elke klus. Van het vervangen van een deur of een kozijn tot een complete renovatie. Wij komen graag bij u langs.

 1. Keukenrenovatie

  Uw droomkeuken realiseren met Alkon Bouw. Lees meer over keuken renovatie.

 2. Badkamerrenovatie

  Eindelijk een nieuwe badkamer. Wij realiseren de badkamer waarin u heerlijk kunt ontspannen. Lees meer over badkamer renovatie.

 3. Verbouwen

  U bent toe aan een verbouwing. Akon Bouw verzorgt uw verbouwing van de eerste schets tot en met de opleveringsschoonmaak. Ga voor een zorgeloze verbouwing naar Alkon Bouw!

 4. Totaalpakket

  Met het totaalpakket van Alkon Bouw heeft u geen omkijken meer naar uw verbouwing of renovatie. Wij verzorgen alles vanaf de eerste schets tot en met de oplevering. Wij hebben alle noodzakelijk disciplines in huis. Lees meer over ons totaalpakket.

Waar staan wij voor?

Als aannemer gaan wij voor kwaliteit en tevreden klanten. Wij zijn dan ook pas content als u het bent. Omdat ons aannemersbedrijf alle noodzakelijk disciplines in huis heeft, kunnen wij uw verbouwing of renovatie beter aansturen en er voor zorgen dat deze binnen de planning en het beschikbare budget wordt gerealiseerd.