Badkamer renovatie

Voor een badkamer renovatie in Amsterdam bent u bij bouwbedrijf Alkon Bouw aan het juiste adres. Ons aannemersbedrijf helpt u graag bij het realiseren van de juiste badkamer. Vooraf vertelt uw aannemer u alles over de mogelijkheden met betrekking tot de diverse materialen, sanitaire voorzieningen en creatieve oplossingen, zodat ons bouwbedrijf in Amsterdam de badkamer realiseert die u wenst.

Keuken renovatie

Als uw keuken toe is aan vervanging kan ons bouwbedrijf u in Amsterdam uitstekend van dienst zijn. Wij kunnen als aannemersbedrijf uw keuken snel en op een betaalbare manier een compleet nieuwe uitstraling geven. Bij een keuken renovatie kunt u denken aan nieuwe apparatuur, materialen, keukenkastjes en een nieuw keukenblad. Vraag onze aannemer gerust om passend advies voor uw keuken renovatie.

Verbouwing Amsterdam

Is het tijd voor een verbouwing van uw woning of een verbouwing van uw bedrijfspand in Amsterdam? Schakel dan bouwbedrijf Alkan Bouw BV in om uw pand volledig te laten verbouwen. Ons aannemersbedrijf beschikt over jarenlange ervaring en is als aannemer gespecialiseerd in allerlei verschillende soorten verbouwingen. Wij bieden u als bouwbedrijf een totaalpakket aan diensten voor een complete verbouwing op maat.

Allround bouwbedrijf in Amsterdam

Bent u op zoek naar een allround bouwbedrijf in Amsterdam en omstreken? Dan bent u bij Alkon Bouw aan het goede adres. Alkon Bouw is een gerenommeerd bouwbedrijf waar u terecht kunt voor nagenoeg elk type verbouwing. Of het nu gaat om een aanbouw, een keuken renovatie of een badkamer renovatie. Alkon Bouw is is als als allround aannemersbedrijf van alle markten thuis.

Ons bouwbedrijf heet alle noodzakelijk disciplines in huis

Alkon Bouwbedrijf Amsterdam heeft alle disciplines die nodig zijn om een verbouwing tot een goed einde te brengen zelf in huis. Dat betekent dat wij heel weinig met onder aannemers werken. Bij een verbouwing kunnen wij alle voorkomende werkzaamheden in de meeste gevallen zelf uitvoeren. Daardoor kunnen wij ook garant staan voor kwaliteit. Dat maakt ons aannemersbedrijf in Amsterdam uniek heden ten dage.

Totaalpakket

Wij bieden u graag in Amsterdam een totaalpakket aan voor uw keuken renovatie, badkamer renovatie of verbouwing. Dit totaalpakket bestaat er uit dat wij samen met u uw eisen en wensen ten aanzien van uw keuken renovatie, badkamer renovatie, uitbouw, aanbouw, dakkapel of welke renovatieklus dan ook, doornemen. Voorts bekijken wij als aannemersbedrijf samen welke mogelijke problemen zich zullen voordoen en welke oplossingen mogelijk en noodzakelijk zijn. Daarbij kunt u denken aan de volgende problemen:

  • De verwijderen van draagmuren;
  • De stevigheid en het draagvermogen van de vloeren;
  • De noodzaak om uw elektriciteitsvoorziening aan te passen dan wel uit te breiden;
  • De noodzaak om uw aan- en afvoer systeem aan te passen dan wel uit te breiden;
  • De energiehuishouding bij op en aanbouwen;
  • Het bereiken van voldoende isolatiewaarden;
  • Etc.

Gedurende de bouw in Amsterdam houden wij als aannemersbedrijf nauw contact over de uitvoering van de werkzaamheden en zorgen wij dat alle noodzakelijke activiteiten zoveel mogelijk volgens planning zullen verlopen. Bij eventuele onvoorziene problemen nemen wij als bouwbedrijf direct contact met u op , zodat u niet voor vervelende verassingen komt te staan.
Tot slot bespreekt onze aannemer na oplevering van de klus samen met u het eindresultaat en kijken we welke veranderingen, aanpassingen of verbeteringen er aan uw keuken, badkamer of andere ruimte er nog nodig zijn.

Bouwbedrijf Amsterdam

Meer weten over ons aannemersbedrijf

Dus bent u van plan in Amsterdam u keuken of badkamer te renoveren of overweegt u een op- of aanbouw, dan is Alkon Bouwbedrijf Amsterdam u aannemer.
Wilt u meer weten over ons bouwbedrijf onze manier van werken of heeft u concrete plannen voor een verbouwing? Neem dan contact op met bouwbedrijf Amsterdam middels het contactformulier op deze pagina. Mailen of bellen naar ons aannemersbedrijf mag natuurlijk ook. Wij komen als aannemers graag bij u langs in Amsterdam voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.