Verbouwing van A tot Z

Bent u op zoek naar een bouwbedrijf dat van alle markten thuis is. Dan bent u bij Alkon Bouw aan het juiste adres. Als bouwbedrijf verzorgen wij uw verbouwing van A tot en met Z. Wij zijn een all round bouwbedrijf dat inzetbaar is voor elke klus. Of het nu gaat om een kleine reparatie, het vervangen van ramen of deuren tot meer omvangrijke en ingrijpende renovaties, wij hebben als bouwbedrijf alle disciplines in huis om uw verbouwing tot in de puntjes te verzorgen. Dus van de eerste schets tot de eindschoonmaak staan wij voor u klaar.

Gedegen oriëntatie

Wanneer u bouw- of verbouwplannen heeft, dan komen wij als bouwbedrijf graag langs voor een vrijblijvende oriëntatie Aan de hand van uw ideeën, eisen en wensen kunnen we dan ter plekke kijken wat de mogelijkheden en onmogelijkheden zijn en de punten inventariseren waar u bij uw verbouwing rekening mee moet houden.

Verbouwingscheck

Belangrijke aandachtpunten bij een verbouwing zijn altijd:

  • De constructieve staat van het gebouw. Is de fundering goed, kan de dakconstructie aangepast worden, zijn er dragende muren in het geding, wat is kwaliteit van de vloeren, etc.;
  • Voldoet de elektrische installatie of moet deze worden vervangen of worden uitgebreid;
  • Voldoen de aan- en afvoerleidingen of moeten nieuwe leidingen worden getrokken;
  • Is de verbouwing van invloed op de warmte huishouding of moet de isolatie worden verbeterd of de verwarmingsinstallatie worden aangepast.

Naast deze aandachtspunten kijken wij als bouwbedrijf altijd naar:

  • De mogelijke vergunningsapsecten;
  • De noodzaak van het maken van bouwtekeningen;
  • De noodzaak van het maken van constructieve berekeningen;
  • De aanvoer van materialen en de afvoer van sloopafval en de gemeentelijke regels hierover;
  • De noodzakelijke deskundigheid bij de uitvoering van de werkzaamheden (sloopwerk, timmerwerk, metselwerk, stucwerk, tegelzetten, elektriciteits- en leidingwerk, etc.).

Bouwbedrijf

Planningen en begroting

Aan deze hand van een gedegen oriëntatie kunnen wij als bouwbedrijf een gespecificeerde offerte en planning opstellen.

Onvoorzien

Verbouwingen lopen altijd uit en worden altijd duurder. Dat is een ervaring die veel mensen hebben. Ons bouwbedrijf probeert tegenvallers tijdens de bouw zoveel mogelijk uit te sluiten. Maar zelfs met een gedegen vooronderzoek zijn verrassingen niet helemaal uit te sluiten. Maar mocht u voor ons bouwbedrijf kiezen, dan is het vanzelfsprekend dat wij gedurende de werkzaamheden nauw contact met u houden en alles wat van invloed is op de kosten en de planning tijdig met u doornemen. Dat is wel zo prettig.

Meer informatie

Wilt u meer weten over ons bouwbedrijf, of meer weten over onze werkwijze? Vul dan het contactformulier op deze pagina of bel of mail ons.