Badkamer renovatie

Voor een badkamer renovatie in Haarlem bent u bij bouwbedrijf Alkon Bouw aan het juiste adres. Ons aannemersbedrijf helpt u graag bij het realiseren van de juiste badkamer in Haarlem. Vooraf vertelt uw aannemer u alles over de mogelijkheden met betrekking tot de diverse materialen, sanitaire voorzieningen en creatieve oplossingen, zodat ons bouwbedrijf in Haarlem de badkamer realiseert die u wenst.

Keuken renovatie

Als uw keuken toe is aan vervanging kan ons bouwbedrijf u in Haarlem uitstekend van dienst zijn. Wij kunnen als aannemersbedrijf uw keuken snel en op een betaalbare manier een compleet nieuwe uitstraling geven. Bij een keuken renovatie kunt u denken aan nieuwe apparatuur, materialen, keukenkastjes en een nieuw keukenblad. Vraag onze aannemer gerust om passend advies voor uw keuken renovatie.

Verbouwing Haarlem

Is het tijd voor een verbouwing van uw woning of een verbouwing van uw bedrijfspand in Haarlem? Schakel dan bouwbedrijf Alkan Bouw BV in om uw pand volledig te laten verbouwen. Ons aannemersbedrijf beschikt over jarenlange ervaring en is als aannemer gespecialiseerd in allerlei verschillende soorten verbouwingen. Wij bieden u als bouwbedrijf een totaalpakket aan diensten voor een complete verbouwing op maat.

Een uniek totaalpakket in Haarlem en omgeving

Wilt u in Haarlem uw keuken of badkamer verbouwen, of overweegt u een op- of aanbouw bij uw huis en bent u op zoek naar een allround bouwbedrijf dat alles van A tot Z verzorgt? Neem dan contact op met aannemersbedrijf Alkon Bouw. Ons bouwbedrijf in Haarlem biedt u een uniek totaalpakket waarbij alle voorkomende werkzaamheden die noodzakelijk zijn bij een verbouwing door betrokken mensen worden verricht. Naast het bouw- en timmerwerk verzorgen wij als aannemer in Haarlem ook het noodzakelijk leidingwerk en elektrawerk. Omdat wij als aannemersbedrijf niet of nauwelijks met onderaannemers werken, maar uitsluitend met betrokken medewerkers, kunnen wij als bouwbedrijf uw project strakker plannen en een betere kwaliteit garanderen.

Stappenplan

Ons totaalpakket in Haarlem behelst naast een strakke planning en een goede kwaliteit een stappenplan waarin wij samen met u:

  • Uw plannen, eisen en wensen doornemen;
  • Een onderzoek doen naar de bouwtechnische staat van het gebouw of de ruimte;
  • Eventuele te verwachten problemen en mogelijke en/ of noodzakelijke oplossingen bespreken;
  • Gedurende het project u op de hoogte houden van eventuele tegenvallers zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan;
  • Na afloop van het project het eindresultaat met u evalueren om te bezien waar nog aanpassingen of verbeteringen nodig zijn.

Onderzoek voor verbouwing en renovatie

Onderdeel van ons stappenplan is een gedegen onderzoek naar de bouwtechnische aspecten van de bouwlocatie. Een verbouwing gaat vaak gepaard met enige onzekerheid en nog veel vaker met vertragingen doordat zich tegenvallers voordoen. Deze onzekerheid en vertragingen hebben meestal ook invloed op de kosten zo is onze ervaring. Daarom doen wij als bouwbedrijf Haarlem graag vooraf onderzoek naar de bouwtechnische condities van de bouwlocatie in Haarlem ter voorkoming van verrassingen. U kunt daarbij denken aan:

  • De kwaliteit van de dragende constructies (muren, vloeren, fundamenten, dak);
  • De noodzaak om dragende muren door te breken;
  • Eventuele consequenties voor de omgeving en vergunningen;
  • Eventuele aanpassing van de aan- en afvoer leidingen;
  • Eventuele aanpassing van de stroomvoorziening.

Bouwbedrijf Haarlem

Zekerheid over het eindresultaat

Een keuken renovatie, een badkamer renovatie, een op- aanbouw laten aanbrengen zijn vaak ingrijpende projecten en in ieder geval kostbare aangelegenheden. Daarom streven wij in Haarlem naar 100% Klan tevredenheid. Als aannemersbedrijf willen wij u daarom met ons stappenplan zekerheid bieden over het eindresultaat.

Meer informatie over ons aannemersbedrijf?

Wilt u meer informatie over onze werkwijze, over ons totaalpakket of over ons bouwbedrijf. Maak dan een vrijblijvende afspraak met Alkon Bouwbedrijf Haarlem. Wij komen graag bij u langs voor een kennismakingsgesprek en een oriëntatie op uw bouwplannen. Daarna kunt u altijd bij Alkon Bouwbedrijf Haarlem een gespecificeerde offerte opvragen.