Badkamer renovatie

Voor een badkamer renovatie in Hilversum bent u bij bouwbedrijf Alkon Bouw aan het juiste adres. Ons aannemersbedrijf helpt u graag bij het realiseren van de juiste badkamer in Hilversum. Vooraf vertelt uw aannemer u alles over de mogelijkheden met betrekking tot de diverse materialen, sanitaire voorzieningen en creatieve oplossingen, zodat ons bouwbedrijf in Hilversum de badkamer realiseert die u wenst.

Keuken renovatie

Als uw keuken toe is aan vervanging kan ons bouwbedrijf u in Hilversum uitstekend van dienst zijn. Wij kunnen als aannemersbedrijf uw keuken snel en op een betaalbare manier een compleet nieuwe uitstraling geven. Bij een keuken renovatie kunt u denken aan nieuwe apparatuur, materialen, keukenkastjes en een nieuw keukenblad. Vraag onze aannemer gerust om passend advies voor uw keuken renovatie.

Verbouwing Hilversum

Is het tijd voor een verbouwing van uw woning of een verbouwing van uw bedrijfspand in Hilversum? Schakel dan bouwbedrijf Alkan Bouw BV in om uw pand volledig te laten verbouwen. Ons aannemersbedrijf beschikt over jarenlange ervaring en is als aannemer gespecialiseerd in allerlei verschillende soorten verbouwingen. Wij bieden u als bouwbedrijf een totaalpakket aan diensten voor een complete verbouwing op maat.

Allround aannemersbedrijf voor verbouwing en renovatie

Elke renovatie en verbouwing in Hilversum is anders. Vaak duurt een verbouwing langer dan gepland en dat gaat in de regel gepaard met oplopende kosten. Dat maakt een badkamer renovatie, een keuken renovatie of een op- of aanbouw voor ieder aannemersbedrijf tot risicovolle projecten. Dat is voor u als klant niet prettig, maar ook voor het bouwbedrijf of de aannemer is dat niet prettig, omdat dit bijna altijd leidt tot meningsverschillen over de vraag wie verantwoordelijk is en wie de kosten moet dragen.
Alkon Bouw heet als bouwbedrijf in Hilversum heeft een aanpak ontwikkeld waarin de risico’s van een verbouwing zoveel mogelijk worden beperkt. Deze aanpak komt er op neer dat wij als bouwbedrijf samen met u in een aantal stappen de gehele verbouwing doorlopen.

Het stappenplan van ons bouwbedrijf in Hilversum

Alkon Bouwbedrijf Hilversum heeft een stappenplan ontwikkeld, gericht op het voorkomen van tegenvallers in de kosten en de planning.

  1. De eerste stap die door onze aannemer wordt gezet, is dat we samen met u uw plannen, eisen en wensen in Hilversum doornemen.
  2. De tweede stap is dat we de bouwlocatie aan een nauwgezet onderzoek onderwerpen. Daarbij wordt niet alleen gekeken naar de kwaliteit van de constructie, de aanwezigheid van dragende muren, de sterkte van de vloeren, de dakconstructie (bij dakkapellen en dakramen, e.d.) de aanwezigheid van aan- en afvoerleidingen, de elektriciteitsvoorziening, de warmte voorzieningen, de ventilatie, etc., maar ook naar de eventuele wettelijke en vergunningsaspecten. Door het instellen van dit onderzoek kunnen wij als bouwbedrijf verrassingen en tegenvallers zoveel mogelijk voorkomen en uw plan meer inhoud geven.
  3. De derde stap is het opstellen van een plan, een planning en een begroting.
  4. Stap 4 betreft de uitvoeringsfase of bouwfase. Gedurende deze fase houden wij als aannemersbedrijf nauw contact met u over de voortgang en de consequenties van eventueel toch nog onvoorziene zaken. Dit kunnen niet alleen zaken zijn die we bij de bouw tegenkomen, maar ook b.v. aanvullende wensen van uw zijde waar wij als bouwbedrijf rekening mee moeten houden.
  5. In de laatste stap evalueert onze aannemer samen met u het eindresultaat om te bezien of nog aanpassingen of veranderingen nodig zijn.

Bouwbedrijf Hilversum

Tevreden klanten in Hilversum e.o.

Door de hiervoor genoemde stappen systematisch door te lopen kunnen wij als bouwbedrijf er voor zorgen dat onze klanten in Hilversum tevreden zijn. Dat is waar wij als aannemersbedrijf in Hilversum natuurlijk naar streven.

Alle disciplines in een totaalpakket

Omdat wij als bouwbedrijf Hilversum alle disciplines in huis hebben wij in Hilversum meer grip op de planning en kunnen wij meer kwaliteit leveren. Onze mensen verstaan hun vak en zijn gewend als team samen te werken.

Contact met ons aannemersbedrijf?

Meer weten over de activiteiten van ons aannemersbedrijf in Hilversum? Vul dan het contactformulier op deze pagina in. Mailen of bellen naar ons bouwbedrijf mag natuurlijk ook.