Badkamer renovatie

Voor een badkamer renovatie in Velsen bent u bij bouwbedrijf Alkon Bouw aan het juiste adres. Ons aannemersbedrijf helpt u graag bij het realiseren van de juiste badkamer in Velsen. Vooraf vertelt uw aannemer u alles over de mogelijkheden met betrekking tot de diverse materialen, sanitaire voorzieningen en creatieve oplossingen, zodat ons bouwbedrijf in Velsen de badkamer realiseert die u wenst.

Keuken renovatie

Als uw keuken toe is aan vervanging kan ons bouwbedrijf u in Velsen uitstekend van dienst zijn. Wij kunnen als aannemersbedrijf uw keuken snel en op een betaalbare manier een nieuwe uitstraling geven. Bij een keuken renovatie kunt u denken aan nieuwe apparatuur, materialen, keukenkastjes en een nieuw keukenblad. Vraag uw aannemer gerust om passend advies voor uw keuken renovatie.

Verbouwing Velsen

Is het tijd voor een verbouwing van uw woning of een verbouwing van uw bedrijfspand in Velsen? Schakel dan bouwbedrijf Alkan Bouw BV in om uw pand volledig te laten verbouwen. Ons aannemersbedrijf beschikt over jarenlange ervaring en is als aannemer gespecialiseerd in allerlei verschillende soorten verbouwingen. Wij bieden u als bouwbedrijf een totaalpakket aan diensten voor een complete verbouwing op maat.

Een aannemer die al uw bouwplannen in Velsen en omstreken realiseert

Heeft u bouwplannen en bent u op zoek naar een bouwbedrijf in Velsen dat met u meedenkt, dan bent u bij Alkon Bouwbedrijf Velsen aan goede adres. Alkon Bouw in Velsen is een gerenommeerd bouwbedrijf dat nog als een van de weinigen aannemers alle disciplines in huis heeft. Daarom kunnen wij uw keuken renovatie of uw badkamer renovatie van A tot en met Z uitvoeren. Als bouwbedrijf Velsen verzorgen wij niet alleen het hak- en breekwerk, maar ook het noodzakelijke timmerwerk, metselwerk, het zetten van tegels, het stucwerk, het loodgieterswerk en het elektriciteitswerk. Omdat wij als bouwbedrijf Velsen deze specialismen in huis hebben kunnen wij uw project nauwkeuriger plannen en betere kwaliteit leveren. Daar zijn wij als bouwbedrijf uiteraard trots op.

Een bouwbedrijf dat met u mee denkt

Alkon Bouw is een aannemersbedrijf dat graag met u mee denkt bij een verbouwing, badkamer renovatie of keuken renovatie in Velsen en omgeving. Van de eerste ruwe schets tot de feitelijke oplevering van uw bouwproject. Elke verbouwing is immers anders. Daarom is het goed direct nauwkeurig naar een aantal aspecten te laten bekijken door de aannemer van ons bouwbedrijf die van invloed zijn op de uitvoering, zoals:

  • Welke constructieve aspecten spelen een rol in uw verbouwing. Moet er een aanpassing plaatsvinden ten aanzien van dragende muren, zijn de vloeren voldoende sterk, blijft de dakconstructie voldoende stevig bij het aanbrengen van dakramen of een dakkapel, etc.;
  • Welke wet- en regelgeving is van belang voor uw verbouwing of renovatie. Is er sprake van vergunningsplicht, welke onderdelen van het bouwbesluit zijn van toepassing;
  • Welke aanpassingen moeten er plaatsvinden aan het leidingwerk. Zijn overal voldoende aan- en afvoerleidingen aanwezig of moeten nieuwe leidingen getrokken worden;
  • Is uw elektrische installatie voldoende om plaats te bieden aan extra keukenmachines, wasmachines of drogers e.d.;
  • Is de isolatie van uw woning voldoende om de noodzakelijke besparingen op energiegebied te behalen;
  • Voldoet uw verwarmingsinstallatie aan de eisen om een eventuele aanbouw of uitbouw te verwarmen;
  • Etc.

Alkon Bouw is het aannemersbedrijf in Velsen dat u graag begeleidt bij de beantwoording van al deze vragen. Als veelzijdig aannemersbedrijf in Velsen en omgeving hebben wij jarenlange ervaring met allerhande verbouwingen en renovaties. Van keuken renovatie, badkamer renovatie tot op- en aanbouwen, voor iedere verbouwing in Velsen kunt u terecht bij ons bouwbedrijf.

Bouwbedrijf Velsen

Meer weten over bouwbedrijf Alkon Bouw

Wilt u meer weten over ons bouwbedrijf of ons totale pakket aan diensten, of wilt u een oriënterend gesprek over u bouwplannen of direct een vrijblijvende offerte?
Neem dan direct contact op met aannemersbedrijf Alkon Bouw middels het contactformulier op deze pagina. Ons bouwbedrijf komt graag bij u in Velsen langs om uw verbouwing of renovatie te bespreken. Bellen of mailen naar ons aannemersbedrijf mag natuurlijk ook.